تحقیق و پاورپوینت

تحقیق و پاورپوینت انسانی تحقیق و پاورپوینت مهندسی تحقیق و پاورپوینت پزشکی تحقیق و پاورپوینت درسی تحقیق و پاورپوینت هنر تحقیق و پاورپوینت دانشگاهی تحقیق و پاورپوینت آموزشی تحقیق و پاورپوینت عمومی

اطلاعیه فروشگاه

در صورت بروز هرگونه مشکل در خرید فایل، داشتن سوال، پیشنهاد، انتقاد، مشاهده فایل انحصاری خود در فروشگاه و نیز سفارش ساخت پاورپوینت جدید، به شماره تلفن 09141594468 پیامک بزنید تا سریعا رسیدگی شود.

دانلود پاورپوینت قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي

دانلود پاورپوینت قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل :  .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 21 اسلاید

این فایل تایید کیفی شده و کاملا نیاز شما را درباره موضوع مورد نظر رفع می کند.

 


 قسمتی از متن .ppt : 

 

قانون اصلاح ماده (13)

قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي

در اجراي تبصره 3 قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي مصوب آذر ماه 1379 مجلس محترم شوراي اسلامي، بدينوسيله، آئين نامه اجرائي ماده مذکور را مشتمل بر 5فصل، 95 ماده، 54 تبصره و 46 بند به شرحي که گفته خواهد شد تصويب مي نمايد :

1

فصل اول

بهداشت فردي

ماده 1:

کليه متصديان و کارگران و اشخاصي که در تهيه، توزيع و نگهداري و فروش و وسائط حامل مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي و اماکن عمومي اشتغال دارند موظفند

دوره ويژه بهداشت عمومي

را بترتيبي که معاونت سلامت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تعيين و اعلام مي نمايد گذرانده و

گواهينامه معتبر

آنرا دريافت دارند.

تبصره 1-

مديريت و يا تصدي و اشتغال بکار در هر يک از کارگاهها و کارخانجات و مراکز و اماکن و وسائط نقليه موضوع اين آئين نامه بدون داشتن گواهينامه معتبر موضوع ماده 1

ممنوع

است.

تبصره 2-

استخدام يا بکارگيري اشخاص فاقد گواهينامه معتبر مندرج در ماده 1 اين آئين نامه در هريک از کارگاهها و کارخانجات و اماکن و مراکز و وسائط نقليه مذکور

ممنوع

است.

تبصره 3-

اشخاصي مانند صندوقدار، باغبان، نگهبان، راننده و نظاير آنها که در اماکن موضوع اين آئين نامه شاغل بوده ليکن

با مواد غذائي، آرايشي و بهداشتي ارتباط مستقيم ندارند

از شمول ماده 1 فوق و تبصره هاي 1 و 2 آن

مستثني

مي باشند.

2

ماده 2 :

کليه متصديان، مديران، کارگران و اشخاصي که مشمول ماده 1 آئين نامه مي باشند موظفند

کارت معاينه پزشکي معتبر

در محل کار خود داشته و هنگام مراجعه بازرسين بهداشت ارائه نمايند.

تبصره 1 –

کارفرمايان موظفند هنگام استخدام گواهينامه معتبر ماده 1 و کارت معاينه پزشکي آنان را ملاحظه نمايند و ضمن

اطمينان از اعتبار آن

، آن را در محل کسب نگهداري نمايند.

تبصره 2 –

کارت معاينه پزشکي

منحصراً از طرف مراکز بهداشت شهرستان مراکز بهداشتي درماني شهري و روستائي وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي

صادر خواهد شد. مدت اعتبار کارت فوق براي پزندگان، اغذيه، ساندويچ، بستني و آبميوه فروشان و قنادان و مشاغل مشابه و نيز کارگران کارگاهها و کارخانجات توليد مواد غذائي و بهداشتي فاسد شدني

6 ماه

و براي ساير شاغلين موضوع اين آئين نامه

حداکثر يک سال

مي باشد.

ماده 3 :

متصديان و کارگران اماکن و مراکز و کارگاهها و کارخانجات و وسائط نقليه موضوع اين آئين نامه موظفند

رعايت کامل بهداشت فردي و نظافت عمومي محل

خود را نموده و به دستوراتيکه از طرف بازرسين بهداشت داده مي شود عمل نمايند.

ماده 4 :

کليه اشخاصي که در اماکن و مراکز و سائط نقليه موضوع اين آئين نامه کار مي کنند بايد

ملبس به لباس کار و روپوش تميز و برنگ روشن

باشند.

3

تبصره 1 –

کليه تهيه کنندگان مواد غذائي نظير آشپزان، نانوايان و مشاغل مشابه و نيز کارگران کارگاهها و کارخانجات توليد مواد غذائي و بهداشتي که با اين مواد ارتباط مستقيم دارند ملزم به

پوشيدن روپوش سفيد و کلاه

و اشخاصي مانند شاغلين و فروشندگان اغذيه و ساندويچ، آبميوه، بستني، شيرنيجات، کله و پاچه، جگرکي و مشابه آنها علاوه بر روپوش و کلاه ملزم به استفاده از

دستکش

در حين کار مي باشند.

تبصره 2 –

در رستورانها و چايخانه هاي سنتي افراديکه در امر پذيرائي شرکت داشته و با غذا سروکار دارند ملزم به پوشيدن روپوش و کلاه سفيد بوده و ساير افراد ميتوانند از لباسهاي محلي استفاده کنند.

ماده 5 :

متصديان مراکز و کارگاهها و کارخانجات موضوع اين آئين نامه موظفند

براي هر يک از شاغلين خود جايگاه محفوظ و مناسبي بمنظور حفظ لباس و ساير وسايل در محل تهيه نمايند.

ماده 6 :

متصديان مراکز و کارگاهها و کارخانجات موضوع اين آئين نامه موظفند از

ورود و دخالت افراد متفرقه به امور توليد و تهيه و طبخ و حمل و نقل و توزيع و فروش مواد غذائي جلوگيري نمايند.

ماده 7 :

متصديان مراکز و کارگاهها و کارخانجات موضوع اين آئين نامه موظفند به تناسب تعداد کارگران خود

به ازاء هر کارگرحداقل 5/2 متر مربع اطاق استراحت

مطابق با موازين بهداشتي تهيه نمايند.

تبصره –

درهرحال

مساحت اطاق استراحت نبايد کمتر از 5/7 متر مربع و ارتفاع سقف آن نبايد کمتر از 8/2 متر باشد.

4



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
(شامل 20% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 10,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
توجه: خرید کمتر از 10,000 تومان مشتری گرامی ، برخی بانک ها از جمله بانک ملت اجازه خرید اینترنتی با مبلغ کمتر از 10000 تومان را نمی دهند باتوجه به قیمت این محصول اگر در پرداخت مشکلی داشتید از کارت سایر بانک ها برای پرداخت استفاده کنید.
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
6D65640326791_1652099_1152.zip248.5k